Albers bezoekt Jordan

Christijan Albers heeft afgelopen weekend samen met zijn manager Lodewijk Varossieau een bezoek gebracht aan Eddie Jordan.

Volgens Eddie hoeven we niks achter het gesprek, welke midden in de paddock plaatsvond, te zoeken. "Het was niet meer dan een kennismaking. Ik wist eerlijk gezegd niet eens dat Christijan hier zou zijn", aldus Jordan. De garage van Jordan werd ook nog even met een bezoek vereerd. Michel Perridon, die sponsor is van zowel Christijan Albers als van het Jordan team, grapte nog even over de door Jos Verstappen afgezegde test: "Mischien kunnen we even proberen of hij d'r wel in past."

Verder bracht Albers nog een bezoek aan de hospitality centres van McLaren en Williams. Als Mercedes coureur is het duidelijk waarom hij bij McLaren welkom was. Bij Williams was Albers om een kennis van hem, die als monteur werkzaam is bij het team, te bezoeken. Ook bracht hij een bezoek aan Minardi, waar hij enkele jaren geleden een test heeft gedaan. De coureur uit Laren hoopt volgend jaar zijn debuut in de Formule 1 te kunnen maken.