Verstappen past teststoeltje

Jos Verstappen was vandaag op de Jordan-fabriek om daar een stoeltje te passen. De Nederlander zal op 1 juni aanstaande een ťťndaagse test uitvoeren voor 'de gelen'.

Raymond Vermeulen benadrukt dat er geen overhaaste conclusies getrokken moeten worden. De test, die Jos alleen zal uitvoeren, is het resultaat van de gesprekken die onlangs in Dordrecht werden gehouden tussen Trust-baas Perridon en Eddie Jordan.

"Het is goed om te zien dat Jos weer meters gaat maken. Eens kijken hoe de test uitpakt, begin juni dan zien we verder." Zo zei Vermeulen. Ook Verstappen weet niet precies wat er te verwachten valt. Het belangrijkste voor hem was vandaag het schuimen van het stoeltje in de verlaten Jordan-fabriek. De monteurs zijn reeds naar Barcelona afgereisd voor de GP van aankomend weekend.

"Ik heb Eddie Jordan vandaag ook weer eens gezien. Nee, ik heb sinds de deal met Jordan afketste geen contact meer met hem gehad. Alle contacten liepen via Raymond Vermeulen. Ik was wel benieuwd hoe ze zouden reageren, vandaag bij Jordan. We hebben weer eens bijgepraat. Het was een prima dag," zo oordeelde Verstappen. Hij is blij dat hij weer kan rijden.

Verstappen doet geen uitlatingen over de matige prestaties van Jordan tot nu toe. "Ik kan daar misschien pas iets over zeggen na de testdag in juni. Ik ben in ieder geval blij dat ik weer in een Formule 1 auto kan rijden, dat is voorlopig het belangrijkste."

Ook Eddie Jordan klonk optimistisch over de test. "Ik vind het fantastisch dat Jos met deze test weer de aandacht krijgt in de Formule 1. Ook ben ik blij voor onze loyale sponsor Trust. Jos heeft nog steeds een toekomst in de Formule 1 wat mij betreft. Ik hoop dat deze test voor Jos positief uitpakt met betrekking tot zijn toekomst."