Uitslag Champions League (21/04/04)

Vanavond werd in Porto de tweede halve finale van de Champions League gespeeld. Fc porto en Deportivo la Coruña hielden het bij een 0-0 gelijkspel.

Veel om van te genieten was er vanavond niet bij in Estádio Dragão. Op een verse grasmat bakten de spelers er in de eerste helft niet veel van. De enige opwinding kwam van enige harde overtredingen.

In de tweede helft zette geen van beide ploegen het beste been voor. Sporadisch kwamen er wel kansjes. Zo schoot Maniche namens Porto op de lat en moest doelman Molina van Deportivo nog eens handelend optreden op een inzet van Jankauskas. In de slotfase ontving Jorge Andrade van Deportivo de rode kaart nadat hij voor de ogen van scheidsrechter Markus Merk natrapte. In de blessuretijd leek Porto nog even gevaarlijk te worden, maar de aanval leverde niks op. Het duel zal nu over twee weken in La Coruña worden beslist.

Fc Porto - Deportivo la Coruña (0-0)