Dennis: McLaren vecht terug

Na de dubbele uitval in de Grand Prix van Bahrein, waar McLaren terugviel naar de vijfde plaats in het kampioenschap met slechts vier punten, heeft het team beloofd terug te keren uit de ellende.

Kimi Räikkönen viel na zeven ronden op een spectaculaire manier uit. Uit de motor van zijn wagen kwam een grote steekvlam. De Fin had tijdens de oefensessies en kwalificaties al problemen met de motor gekend en was daardoor al achteraan op de grid gestart. Zijn collega David Coulthard was in een positie voor de punten, maar viel net voor de finish eveneens met een motorprobleem uit.

Teambaas Ron Dennis is het niet geheel eens met de kritiek op McLaren. "Onze situatie doet ons duidelijk geen goed, maar ik vind het (de kritiek, red) vrij hard om te verduren als je je bedenkt dat we tot in de laatste race van vorig jaar in de strijd om het kampioenschap zaten en dan drie races later worden we afgeschreven. Maar we zijn een sterk team en we gaan onze problemen overwinnen," aldus Dennis op een door het team belegde persconferentie in Bahrein.