Button gelukkig met derde plaats

Jenson Button is uitermate blij met zijn derde plaats en de race die hij reed.

"Het is fantastisch en dat meen ik. Deze keer was het moeilijker. De zesde startpositie was niet het beste voor me. Ik was teleurgesteld, omdat ik tijdens de kwalificatie wat onderstuur had in de auto en daardoor tijd verloor.", Vertelde Jenson Button.

Hij vervolgde: "Maar het was goed om me naar voren te vechten, zoals in Maleisië. De auto voelde heel erg goed gedurende de race. Hij bleef consistent. Maar je moest blijven oppassen als je van je lijn af moest, want het was een beetje stoffig buiten de ideale lijn."

Hij voegde er nog aan toe: "Ik had niet zo'n goede start. Vanaf de grid kwam ik goed weg, maar bij de eerste bocht zat ik vast achter Ralf, die een slechte start had. Ik viel terug naar de achtste positie, denk ik. In de derde bocht kon ik de Toyota's gelukkig nog terugpakken. Daarna voelde ik dat ik in de hoge snelheidsbochten redelkijk wat onderstuur had. Vooral als ik dicht achter iemand zat. Daardoor verloor ik redelijk wat tijd. Tijdens de eerste pitstop hebben we wat aan de vleugels veranderd en dat was een grote verbetering."

Button eindigde met een compliment aan het team: "We hebben erg hard gewerkt gedurende de winter en ik denk dat we veel ervaring hebben opgedaan vorig jaar. We zijn nog steeds een jong team in vergelijking. Op elk gebied zijn we vooruitgegaan en iedereen is vastbesloten door te zetten. Het is een erg leuk en spannend seizoen voor ons."