Uitslag PSV - Perugia

PSV speelde gisteravond de returnwedstrijd in de derde ronde van de UEFA Cup. Perugia werd daarin met 3-1 opzij gezet.

De wedstrijd begon angstig voor PSV, dat met drie verdedigers startte. Zé Maria schoot namens Perugia op de paal. Halverwege de eerste helft gaf Mark van Bommel echter een vrije trap mooi voor waarop Kevin Hofland met het hoofd de score opende. Vlak voor rust was het uitgerekend Mateja Kezman die PSV op een veilige 2-0 zette. Met een op het oog gelukkige aanname kapte hij twee man uit en hij schoot fraai binnen. Na 1357 minuten zonder Europees doelpunt was het dan raak.

Vlak na rust wist Kezman ook de derde PSV-treffer binnen te tikken. Young-Pyo Lee kreeg even later nog een gouden kans, maar die was niet aan hem besteed. In de slotminuut bepaalde Zé Maria via een fraai genomen vrije trap de eindstand op 3-1.

PSV - Perugia (3-1)
22' Hofland 1-0
44' Kezman 2-0
48' Kezman 3-0
88' Zé Maria 3-1

Geel: Hofland (PSV), Gatti (Per)

PSV: Waterreus, Bøgelund (Colin/72), Hofland, Bouma, De Jong, Lucius, Vogel (Van der Schaaf/84), Van Bommel, Robben, Vennegoor of Hesselink (Lee/34), Kezman

Perugia: Kalac, Diamoutene, Di Loreto, Fresi, Ignoffo (Fusani/50), Zé Maria, Obodo, Gatti, Di Francesco, Bothroyd (Turchi/50), Do Prado