Button wil Schumacher verslaan

Jenson Button heeft grote plannen. Hij wil het kampioenschap van de Formule 1 winnen. Nu willen veel coureurs dat, maar Button wil dat nog doen voordat regerend wereldkampioen Michael Shumacher zijn helm aan de wilgen hangt en uit de actieve competitie stapt. De BAR-coureur wil Schumi verslaan.

"Ik wil winnen op het moment dat hij nog rijdt, anders zullen mensen zeggen dat ik alleen kon winnen omdat hij er niet meer bij was," aldus Button. "Maar of je nu met of zonder Michael in de race het wereldkampioenschap wint, je bent uitzonderlijk goed omdat het moeilijk is om te doen. Het zou een droom voor me zijn om de wereldtitel te winnen. Het is de enige reden dat ik in de F1 zit."

Er wordt gespeculeerd dat Schumacher, wanneer hij dit seizoen verliest, eerder uit de sport zou stappen, wat voor Button de deur zou openen om door te breken. De coureur geloof echter niet dat het zo zal gaan. "Ik denk niet dat Schumacher zal stoppen als hij het kampioenschap dit jaar verliest omdat hij de wil zal hebben om het terug te pakken."