Nieuwe stunt FC Barcelona

FC Barcelona wist vanavond opnieuw een topper te winnen. Nummer drie Deportivo La Coruña werd op eigen veld verslagen (2-3), het onderlinge verschil liep terug tot vier punten.

Barcelona is aan een goede reeks bezig. Na de komst van Edgar Davids won Barcelona al vijfmaal. Ook vanavond speelde Davids mee. Ronaldinho en Javier Saviola brachten Barcelona in de eerste helft op een comfortabele 0-2 voorsprong. Even na rust leek Ronaldinho de wedstrijd in het slot te doen (0-3). Walter Pandiani scoorde echter binnen acht minuten tweemaal (2-3). Verder kwam Depor echter niet.

Real Madrid deed ook goede zaken, het versloeg Celta de Vigo na een 0-1 ruststand. Ronaldo, Zinedine Zidane (2x) en Luis Figo zorgden dat het toch nog goedkwam (4-2). Nummer twee van de ranglijst Valencia verloor in Barcelona van Espanyol (2-1). Real Madrid heeft nu een gat van acht punten met Valencia.