De kansen van Verstappen

Eerder deze week verbrak Jos Verstappen en zijn management de contacten met het team van Jordan.

Nadat bekend is geworden dat Nick Heidfeld voor het team van Jordan gaat rijden en dat Benson & Hedges graag een Brit wil als coureur lijken de kansen van Jos Verstappen verkeken.

In Engeland denkt men er anders over. De site van de BBC meld dat Jos Verstappen waarschijnlijk de teamgenoot van Nick Heidfeld gaat worden. Jordan zou het geld van Verstappen nodig hebben om te kunnen overleven en Jos zou het laatste zitje in de Formule 1 nodig hebben om zijn ambities waar te kunnen maken.

In een grote krant in Engeland, The Daily Telegraph, citeerde men Eddie Jordan. Hierin zou hij gezegd hebben dat hij dit jaar zal uitkomen met de coureurs Nick Heidfeld en Jos Verstappen. Het zijn natuurlijk allemaal geruchten, maar het is raar dat Eddie Jordan hier geen commentaar op wil geven. Ook Jos Verstappen zelf wilde hierop geen commentaar geven. Op de vraag of Verstappen door Jordan is benaderd wilde de Limburger geen antwoord geven.

De komende weken zullen dus duidelijkheid moeten verschaffen over de kansen van Verstappen. In de Formule 1 is heel veel mogelijk. Word vervolgd dus!

Hier de link naar het BBC artikel:
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/motorsport/formula_one/3446015.stm