Uitslag Zaragoza-FC Barcelona

FC Barcelona is er niet in geslaagd de halve finale van de Copa del Rey te bereiken, in Zaragoza bleef het vanavond op 1-1 steken waar het de eerste wedstrijd met 0-1 verloren had.

Barcelona begon goed aan de wedstrijd, in de twaalfde minuut zorgde Luís García voor de 0-1 voorsprong. Met Michael Reiziger, Giovanni van Bronckhorst, Philip Cocu, Edgar Davids en Patrick Kluivert in de basis ging het vervolgens op jacht naar de benodigde 0-2 zege. Zes minuten voor tijd schoot Yordi uit een corner echter de thuisploeg naar de halve finales.

Het duel leverde trainer Frank Rijkaard nog meer kopzorgen. Ronaldinho was na afloop witheet op Rijkaard. Hij werd al in de 77e minuut vervangen door Luis Enrique, wat hem niet zinde.