Verstappen tekent dinsdag contract

Het contract van Jos Verstappen met Jordan zal dinsdag op Silverstone worden getekend. Dat laat Michel Perridon, baas van sponsor Trust, vandaag weten. Juristen moeten de afspraken nog wel omzetten naar een contract, maar Perridon verwacht daar geen problemen meer mee. "Ik heb Eddie na vijf uur nog even telefonisch gesproken en sfeer was ook meteen goed. Zand erover. We gaan er een mooi jaar van maken."

"Een pak van mijn hart. Het was reuze spannend en er is over en weer flink wat blufpoker gespeeld. Uiteindelijk kwam de verlossing tussen vier en vijf uur 's middags", aldus Perridon, die gistermiddag een e-mail heeft ontvangen waarin de contractvoorwaarden door Jordan zijn bevestigd. Hij onderhandelde samen met de manager van Verstappen, Raymond Vermeulen.

Overigens was het dreigement dat de sponsors zich terug zouden trekken geen blufpoker. "Ik heb het met mijn directie, met mede-sponsor Har Muermans en ook met Jos besproken: als we geen akkoord zouden bereiken, dan zouden we er echt definitief mee stoppen. In dat opzicht hebben we niet gebluft, we waren echt bloedserieus," zo vertelt Perridon.