Aerts mee naar Willem II?

Willem II onderhandelt met doelman Maikel Aerts van RBC Roosendaal om hem vanaf volgend seizoen in Tilburg te laten spelen.

In oktober van dit jaar informeerde Willem II al bij de zaakwaarnemer van de doelman, John Linse. Na het aantrekken van Maaskant als trainer werden de contacten intensiever. Eerder was al bekend dat NAC Breda interesse had in de doelman, wiens contract bij RBC Roosendaal afloopt. Dat is echter op niets uitgelopen.

Aerts heeft van RBC Roosendaal een goede contractverlenging aangeboden grkregen en nog meer clubs tonen interesse. "Maar het is niet zo dat het nu of Willem II of RBC wordt. Elke club in Nederland die op zoek is naar een keeper heeft zich voor Aerts gemeld. Er komt ook steeds meer belangstelling uit het buitenland. Er is dus geen haast om zaken te doen." aldus zaakwaarnemer Linse.

Ook Willem II heeft niet veel haast, omdat ze nog in onderhandeling zijn met de huidige doelman De Vlieger. Die heeft een vijfjarig contract aangeboden gekregen, maar vooral een aantal fiscale zaken weerhouden hem er voorlopig van dat te tekenen. Daarnaast staat De Vlieger in de belangstelling van het Belgische club Club Brugge.