Gesprekken met Minardi en Jordan

Deze week beginnen weer de gesprekken. Aan de ene kant Michel Perridon en Raymond Vermeulen en aan de andere kant Jordan en Minardi.

"Het zijn gesprekken die een tijd geleden al op de agenda zijn geplaatst", zegt Raymond Vermeulen. "Tijdens het Minardi evenement op Donnington is met Paul Stoddart afgesproken om komende dinsdag weer eens bij te praten". Voor Perridon en Vermeulen is het belangrijk wat Minardi qua technisch pakket te bieden heeft voor Jos Verstappen in 2004.

Op woensdag staat dan een gesprek met Eddie Jordan op het programma. Dit is niet het eerste gesprek. Er werd al gesproken met Jordan tijdens de Grand Prix van Monza. "Nu is de tijd aangebroken om eens goed naar de status van het Jordan team te gaan kijken", zegt Raymond Vermeulen die er alle vertrouwen in heeft dat Jos volgend jaar gewoon weer rijdt. "Hoever is Jordan en wat heeft het Jos te bieden? Het is niet alleen een kwestie van wat wij Jordan te bieden hebben, er moet perspectief voor beide partijen zijn", gaat Vermeulen verder.

Vermeulen gaat er niet vanuit dat deze week de beslissing valt voor Jos Verstappen."Maar je weet het nooit in de Formule 1. Misschien deze week, misschien voor de kerst en wellicht valt de beslissing pas half januari", eindigt Vermeulen het gesprek.