Uitslag wereldbekerfinale

Boca Juniors mag zich kronen tot beste ploeg van de wereld. In het World Cup Stadium in Tokio versloeg het AC Milan na strafschoppen. De Intercontinental Cup gaat tussen de winnaar van de Champions League en de winnaar van de Copa Libertadores.

AC Milan domineerde de eerste helft en Tomasson bracht Milan na 23 minuten verdiend op voorsprong. Vijf minuten later sloeg het noodlot toe voor de Italianen later toen Donnet alweer gelijkstelde.

In de tweede helft was Boca Juniors beter dan Milan, maar de afwerking liep mank. In de verlengingen had Sjevtsjenko de winning goal aan de voet en Inzaghi scoorde vanuit buitenspelpositie.

Bij het nemen van de strafschoppen toonde Boca Juniors zich de sterkste en de koelbloedigste. Pirlo, Seedorf en Costacurta misten voor Milan. Boca miste maar één strafschop zodat het 1-3 werd.