Breuk Perridon met Rothengatter

Michel Perridon, directeur van Trust, zegt dat hij niet meer wil praten met Huub Rothengatter.

Volgens Perridon is het Rothengatter's schuld dat Jos Verstappen niet voor Jaguar rijdt.
"De keuzes voor Jos in 2004 zijn heel erg beperkt. Alleen Jordan en Minardi. Dat neem ik Huub kwalijk, zegt Perridon.

Het blijft niet alleen bij kwalijk nemen en Perridon gaat verder:"De relatie tussen Huub en mij is over. Ik praat niet meer met hem. Ik heb totaal geen respect meer voor die vent. Half november heb ik hem mijn kantoor uitgezet. Ik zei: nu ga je weg en nooit meer terugkomen. Dit is het einde", gaat Perridon verder.

Perridon vervolgt:"Ik vind dat Huub niet de juiste man is die al die jaren naast Jos heeft gestaan. Huub kan dan wel pretenderen dat hij Jos tien jaar in de Formule 1 heeft gehouden, maar dat is de verdienste van Jos eigen talent en niet de verdienste van meneer Rothengatter".

Huub Rothengatter was niet beschikbaar voor commentaar en ook Perridon wilde er niet veel over kwijt. Pas als Jos een contract heeft voor 2004 dan wil Michel Perridon er meer over kwijt. Verder zegt Perridon alleen nog dat Rothengatter zo eigenwijs als de pest is en dat hij hem een storende factor noemt in de relatie met Jos. Als extraatje beschuldigd Perridon Rothengatter nog van het vullen van zijn eigen zakken.

Op dit moment spreken Raymond Vermeulen en Michel Perridon met Minardi en Jordan. Rothengatter zou pas terug komen als er een overeenkomst is met een team.

Jos Verstappen zegt zelf hierover:"Huub voert nog wel de rijderscontractonderhandelingen. Daar verandert niets aan".
Volgens Verstappen is het normaal dat een sponsor ook wel eens met een team praat.
"Michel heeft de vrijheid om te praten met een team. Maar Huub, Raymond en ik zijn verantwoordelijk voor het rijderverhaal. Dat blijft zo", vertelt Jos Verstappen.

De vraag is of dit nog problemen oplevert voor de kansen voor Verstappen bij een Formule 1 team voor komend jaar. Dit is in ieder geval geen goede PR.