Rivaldo terug naar Brazilië

Espanyol heeft Rivaldo een officieel aanbod gedaan en verwachten in de komende weken een contract met Rivaldo te kunnen sluiten.

De voetballer, waarvan gisteren nog bekend werd dat hij de Gouden Vuilnisbak heeft gewonnen, zou eerder al met 3 Engelse clubs in gesprek zijn geweest. Nadat Rivaldo afgelopen week bij een training van Barcelona was langsgeweest, zouden de onderhandelingen zijn begonnen.

De deal zou Rivaldo voor de rest van het seizoen ongeveer 2.5 miljoen euro opleveren en een belangrijke optie zou zijn de vrijgave bij degradatie. De voorzitter van Espanyol, Daniel Sánchez Llibre: "De onderhandelingen zijn gaande met vertegenwoordigers van Rivaldo en ik ben optimistisch dat hij dit seizoen voor ons zal spelen."

Update:
Rivaldo zal waarschijnlijk terugkeren naar Brazilië. De diverse aanbiedingen van Europese clubs zijn niet voldoende gebleken. "Tot nu toe heeft hij geen aanbieding ontvangen die in de buurt komt van zijn waarde voor een elftal, dus wordt er serieus gedacht over een terugkeer naar Brazilië" verklaarde de manager van Rivaldo Bronzetti. Sao Paulo zou de beste papieren hebben.