Uitslag FC Barcelona-Real Madrid

Voor het eerst in twintig jaar verloor Barcelona vanavond weer eens in eigen stadion van Real Madrid, het werd wederom 1-2 voor de bezoekers.

Barcelona startte de wedstrijd defensief. Real Madrid was de betere ploeg in de eerste helft, toch duurde het tot de 37e minuut alvorens een aangeraakt schot van Roberto Carlos binnenviel (0-1).

In de tweede helft kreeg Real kansen op meer, maar het slaagde er niet in de score op te voeren. Met de goal van Ronaldo een kwartier voor tijd leek de overwinning wel verzekerd. Patrick Kluivert zorgde echter toch nog voor hoop bij de socio's (1-2). In de resterende tien minuten werd er echter niet meer gescoord. Real Madrid was de sterkere partij.

Het verschil in punten loopt nu op tot 13. Barcelona komt door de nederlaag verder in de middenmoot terecht. De positie is al met al niet erg rooskleurig voor trainer Frank Rijkaard.