Nieuwe tegenslag Stevens

Na de harde nederlaag van afgelopen weekend tegen Schalke 04, nam Hertha BSC het gisteravond op tegen Werder Bremen in de derde ronde van DFB Pokal. Een nieuwe nederlaag volgde (6-1).

Hertha BSC kon zich in de eerste helft een tijd verweren, maar na de eerste goal van Ivan Klasnic in de 19e minuut bezweek het snel. Bij rust was het slechts 3-0. Pal in de tweede helft boorde Valérien Ismaël de resterende hoop de grond in. In de slotfase werd het 6-0 alvorens Marcelinho vlak voor tijd de eretreffer kon aantekenen. Werder bekert door.

Dat laatste kan niet gezegd van Bayer Leverkusen dat zich uit liet schakelen. TSG Hoffenheim was met 3-2 te sterk. Bayern München won wel, met 3-0 werd Hamburger SV verslagen, onder meer door een doelpunt van Roy Makaay.