'Plaats van Frank de Boer in last'

Frank de Boer dient snel weer in vorm te komen, de verdediger is inzet van een conflict tussen trainer Fatim Terih en het bestuur van Galatasaray.

Terih stelde De Boer afgelopen weekend niet op in het gelijkgespeelde duel tegen Malatyaspor (2-2). De verdediger speelde de laatste tijd mindere wedstrijden, waarop de trainer hem uit de basis liet. Toen deze echter aangaf dat hij snel verbetering wilde zien, berispte het bestuur van de club hem, 'Terih mag de verdediger niet snel afschrijven'.

Zaakwaarnemer Rob Cohen verklaart dat er feitelijk weinig aan de hand is. "Volgens mij was Frank niet opgesteld vanwege het roulatiesysteem. Het lijkt mij sterk dat hij zou moeten vertrekken, omdat ik weet wat voor contract Frank heeft getekend bij Galatasaray. Dat is een tweejarige verbintenis en die hebben we financieel helemaal dichtgetimmerd. Als ze hem nu van de hand doen, zou dat een enorme kapitaalvernietiging betekenen. Het zou in ieder geval het gemakkelijkste geld zijn dat hij ooit heeft verdiend."