Klien erg gelukkig met Jaguar

Remco18 wist ons vandaag het volgende te melden:

De kers verse nieuwe 2de rijder bij het team van Jaguar Christian Klien, is waarschijnlijk een van de gelukkigste mensen op aarde, dankzij stean van Red Bull wist hij het 2de stoeltje bij Jaguar te bemachtigen.

De kers verse nieuwe 2de rijder bij het team van Jaguar Christian Klien, is waarschijnlijk een van de gelukkiste mensen op aarde, dankzij stean van Red Bull wist hij het 2de stoeltje bij Jaguar te bemachtegen.

"Ik heb hard gewerkt om hier te komen," zegt Klien in een reactie. "Maar ik besef me dat de grootste uitdaging pas is begonnen. Ik ben Jaguar veel verschuldigd en ik ben van plan hen terug te betalen met goede prestaties op het circuit."

David Pitchforth, teammanager bij Jaguar, benadrukt dat het team Justin Wilson, die een deel van het seizoen bij het team heeft gereden, niet zonder meer aan de kant is gezet. "We kunnen hem niet genoeg bedanken. We waren zeer tevreden over zijn snelheid en zijn motivatie. We zijn op dit moment in gesprek met Justin over hoe we hem kunnen helpen bij zijn carrière."

Klien heeft een contract voor een jaar met een optie voor een verlenging met nog eens twee seizoenen.