Wat doet Jos in 2004?

Er werd voluit gehoopt op een plekje bij Jaguar, maar dat gaat helaas niet door.

Nu Christian Klien bevestigd is als tweede rijder bij Jaguar, lijkt de toekomst niet al te goed voor 'onze' Jos. De enige overgebleven racestoeltjes zijn bij Jordan en Minardi.

Jordan
Jos' manager was afgelopen week nog in gesprek met Eddie Jordan, maar nog eerder werd gesuggereerd dat er voor Jos geen plek is bij Jordan. Verder heeft Ralph Firman nog een contract voor komend seizoen, al is hij nog niet officieel bevestigd als rijder en ook Nick Heidfeld lijkt rond te zijn met het team. Jos heeft echter wel meer sponsorgeld dus zou via een clausule in Heidfelds contract zijn stoeltje theoretisch nog kunnen overnemen.

Minardi
Jos wilde na een jaar achteraan gereden hebben niet nog een jaar bij Minardi. Verder is het team zo goed als rond met Gianmaria Bruni. Paul Stoddart liet ook al weten graag Justin Wilson weer in te lijven. Na de komst van Klien bij Jaguar is Wilson nu ook op zoek naar een racestoeltje.

Derde rijder
Dit zit er voor Verstappen niet in volgend jaar. Door de vernieuwde reglementen mag een derde rijder niet meer dan zes Grand Prix gereden hebben in de laatste twee seizoenen.

Thuis
De meest reele optie lijkt te zijn dat Jos volgend jaar niet in de Formule 1 zal rijden. De stoeltjes zijn op en Jos zal vanaf de bank mogen toekijken.