Sevilla-Real Madrid spektakelstuk

Real Madrid heeft gisteravond een dikke nederlaag geleden, bij Sevilla werd het 4-1.

De wedstrijd in in Estadio Sánchez Pizjuán opende stormachtig, al na een kwartier stond Sevilla met 3-0 voor. Vanaf dat moment was er zoveel irritatie in de wedstrijd dat de arbiter van dienst elke vijf minuten een gele kaart moest trekken. Uiteindelijk stuurde Dario Silva (Sevilla) en Guti (Real) met tweemaal geel van het veld. Sevilla zag zes keer geel, Real Madrid kreeg er vijf toebedeeld.

De toeschouwers kregen nog wel twee doelpunten te zien die gelijkelijk verdeeld werden (4-1). De troosttreffer voor Real Madrid werd in de tweede helft gemaakt en was afkomstig van Ronaldo.

Door de nederlaag van Real blijft Deportivo la Coruña koploper, dat eergister reeds van Real Sociedad won.