Weber heeft problemen

Willi Weber, de manager van Michael Schumacher zit in grote problemen.

Willi Weber, de manager van Michael en Ralf Schumacher, heeft grote problemen. Weber die ook Claudia Schiffer en Mick Doohan onder zijn hoede had is op het matje geroepen over een rechtzaak van zo'n 4 jaar geleden. De journalist, Bernhard Nuppeney, was diegene die alles op gang bracht.

Nuppeney was een van de ontdekkers van het talent Michael Schumacher. Nadat Willi Weber de rol van manager overnam zegde Weber Nuppeney toe dat hij de helft van de inkomsten zou krijgen. Schumacher werd wereldkampioen, maar Nuppeney zag tot op heden nog geen cent van het beloofde geld. Weber werd op het matje geroepen maar hield vol dat die overeenkomst al ontbonden was. Dit werd bevestigd door Udo Wagenhäuser. Deze vertelde ook dat coureur Frank Schmickler ook dit kon bevestigen en de zaak werd afgedaan.

Nu 4 jaar geleden dreigt de zaak een heel andere wending te krijgen. Er zou bewijs zijn dat Willi Weber Wagenhäuser flink wat geld zou hebben geboden voor zijn bekentenis. De advocaat van Willi Weber wijst alles van de hand.

Mocht Nuppeney deze keer zijn gelijk krijgen dan is een ding zeker, hij hoeft dan nooit meer te werken. Op 12 November zal het Duitse gerecht zich hierover buigen.