Nog 6 weken voor Wilson

Jaguar-Coureur Justin Wilson heeft een contractverlenging van 6 gekregen, zodat hij deze maand nog kan testen en het team laten zien wat hij kan

Een bron die dicht bij het team staat vertelde aan The Sun: "Justin heeft het goed gedaan, maar me moeten nog overtuigd worden dat hij de snelheid van Mark bij kan houden. We hebben twee coureurs nodig die punten kunnen scoren, niet alleen Mark."

Nadat Antonio Pizzonia in het midden van het seizoen vervangen werd door Justin Wilson, daarvoor verliet hij Minardi en zijn toenmalig teamgenoot Jos Verstappen. Bij Minardi wist hij Jos Verstappen nog wel eens te verslaan, maar bij Jaguar was dat geheel anders, al had hij ook veel pech in de races. Hij scoorde slechts één punt.

[update]
Jane Stewart van het Jaguar team ontkent dit bericht. Ze zegt hierover:"Ik heb het verhaal zelf ook gelezen en het is absoluut niet iets wat van Jaguar afkomstig is. Vooralsnog is er nog absoluut geen zekerheid over welke coureur er in actie zal komen naast Mark Webber eind November in Valencia".