Uitslag Barça-Deportivo

Zwaar weer voor trainer Rijkaard en assistent Ten Cate in Barcelona. Barça verloor vanavond in eigen stadion van Deportivo la Coruña (0-2).

Alberto Luque opende vlak voor rust de score voor Deportivo. Op dat moment ging het duel gelijk op, desondanks ging Deportivo met voorsprong rusten. In de tweede helft kon Barcelona geen stootkracht ontwikkelen en moest het toezien hoe Sergio de wedstrijd 20 minuten voor tijd besliste.

Barcelona belandde dankzij de nederlaag op de negende plaats en kan na vandaag de twaalfde plaats op de ranglijst innemen. Het verschil in verliespunten met koploper Valencia bedraagt na zeven wedstrijden tien punten.

Trainer Rijkaard zegt nog geen 'druk' te voelen. Witte zakdoekjes van de socio's waren er eveneens na de eerdere thuisnederlaag tegen Valencia.

Aartsrivaal Real Madrid maakte vanavond geen fout in de topper tegen koploper Celta de Vigo (0-2). In Vigo maakten Ronaldo en Roberto Carlos de doelpunten voor de Madrilenen.