Kaartverkoop Bahrein begonnen

Mocht je volgend jaar toevallig nog in Bahrein komen, de kaartjes voor de Grand Prix kun je in ieder geval al bestellen. De kaartverkoop is onlangs officieel van start gegaan.

Hans Geist, hoofdmanager van het circuit, had het volgende te melden: "Dit is een belangrijk punt in de geschiedenis van dit prachtige project. We hebben het punt bereikt dat we wat geld terug krijgen. Kaartverkoop is in de toekomst één van de belangrijkste bronnen van inkomsten voor het circuit. We hebben geprobeerd de kaartjes de juiste prijs te geven zodat iedereen die van de Formule 1 houdt naar de GP kan komen kijken."

Over de bepaling van de prijs is zorvuldig nagedacht vervolgt Geist: "Het zal betekenen dat je voor een lage prijs een dagje mee kan genieten van de Formule 1. We moesten heel zorgvuldig naar de markt kijken en we hebben vooral gelet op wat andere grote evenementen, zoals popconcerten, voor een kaartje vragen. Als je onze prijs vergelijkt met de prijs die de Europese circuits ervoor vragen, zijn wij erg goedkoop."

De prijzen lopen redelijk uiteen, je komt al in het bezit van een kaartje vanaf $100,00, je mag dan drie dagen het terrein op. Voor $450,00 vertoef je drie dagen op de tribunes.