Eerste informatie seizoen 2004

De eerste informatie over het volgende seizoen is alweer bekend. Wat de circuits betreft zullen er grote veranderingen komen.
Ook zijn er al wat eerste voorlopige data naar buiten gedruppeld, hierbij is ook een volledig nieuw circuit bekend gemaakt.

Een tijdje terug is al bekend geworden dat de race op Spa-Franchorchamps, nu komen we te weten welke circuits volgend jaar niet op de kalender zullen staan. Naast de A1 Ring is dat namelijk het circuit van Imola. De Oostenrijkers wisten al een tijdje dat ze de kans liepen om het circus niet meer te mogen verwelkomen, maar over het Italiaanse circuit was nog geen duidelijkheid.

Volgend seizoen zal de eerste race al in februari verreden worden. Net als de afgelopen jaren zal het circuit Albert Park in Melbourne de aftrap voor het seizoen verzorgen, om precies te zijn op 29 februari.

In tegenstelling tot de voorgaande seizoenen zal de tweede race niet in Maleisië plaats vinden, het circus zal voor de eerste keer neerstrijken in China, om precies te zijn in Sjanghai. Op 14 maart barst daar het geweld los.

De overige voorlopige data die bekend zijn gemaakt zijn Maleisië (28 maart) en Brazilië (11 april).

Submitter:  Bron: Race Report (nr 65)