Liverpool uit FA Cup

Liverpool is gisteren een lesje effectiviteit geleerd doordat het door eersteklasser Crystal Palace uit de Engelse beker is gestoten

Liverpool werd gisteravond compleet overklast door het op papier stukken mindere team. Michael Owen en consorten waren slordig met het afmaken van kansen. Daardoor won het kleine Crystal Palace, een middenmoter in de 1st division, met 0-2 op Anfield Road, ondanks dat het de wedstrijd met 10 man uitspeelde. In de eerste wedstrijd werd er gelijkgespeeld, 0-0 was de uitslag 2 weken geleden.

In de overige 2 replays in de FA Cup moest een verlenging uitsluitsel brengen. Southampton versloeg Millwall met 2-1 en Blackburn Rovers slaagde er niet in te winnen na strafschoppen. Nadat Blackburn in de 90e minuut de 2-2 in het doel legde, moesten penalty's de beslissing maken. De doelman van Sunderland wist er 3 te stoppen, waardoor zijn ploeg doorgaat naar de vijfde ronde.