[Uitslag] Kameroen - Saudi-Arabië

Kameroen - Saudi-Arabië 1 - 0
De eerste helft begint met Kameroen dat vol op de aanval gaat en al bijna in de eerste minuut een strafschop versiert. De Saudi's krijgen ook een kans via een snelle counter waarna Al Dosari vrij kan inkoppen maar die raakt de bal niet goed genoeg. De rest van de eerste helft is er niet echt rede tot opwinding op wat speldeprikken na. De Saudi's hebben de boel wel beter op orde dan tegen Duitsland, wat een paar minuten voor de rust bijna resulteert in een doelpunt: Na een steekballetje van Al Temymat krijgt Al Yami de bal niet langs keeper Alioum.

In de tweede helft zet Kameroen meteen veel druk, wat grote kansen oplevert die er tot hun grote frustratie allemaal niet ingaan. Uiteindelijk is het Eto'o die, nadat Olembe vanaf rand strafschopgebied centimeters naast geschoten heeft, alleen doorbreekt en knap afrond. Een tijdje later probeert Al Teymat het van zeer grote afstand en dat lukt bijna. Hierna maken de Saudi's het Kameroen nog een paar keer flink lastig en is Kameroen wat moegestreden maar ze houden de voorsprong toch tot het eind vast.

Kameroen:
Alioum, Wome (Njanka 84), Tchato, Song, Kalla, Lauren, Foe, Kome (Olembe 45), Geremi, Eto'o, Mboma (N'Diefi 74).

Saudi Arabië:
Al Daeyea, Al Jahani, Tukar, Zubromawi (Abdallah Al Dossari 71), Al Shehri, Sulimani, Al Khathran (Noor 86), Abdallah Al Shahrani, Ibrahim Al Shahrani, Al Temyat, Obeid Al Dossari (Al Yami 35).

Scoreverloop: Etoo (65')

Geel: Wome (10'), Al Yami (59')

Toeschouwers: 52,328.
Scheidsrechter: T Hauge (Noorwegen).