'Danish Dynamite' op de training

Nadat er tijdens een training van het Zweedse nationale team twee spelers op de vuist waren gegaan, is er nu ook een rel geweest tijdens de traing van Denemarken.

Aanvaller Jesper Grønkjær (Chelsea) en middenvelder Stig Tøfting (Bolton) vlogen elkaar in de haren na een ongelukje waar ook Thomas Gravesen (Everton) bij betrokken was.

Tijdens het stretchen hadden Tøfting en Gravesen Grønkjær beetgenomen door ijsblokjes in zijn broek te stoppen, en hem ooknog nat gespoten met water.
Deze onschuldige vorm van 'voetbalhumor' veranderde echter al gauw in een serieus gevecht nadat Grønkjær hardhandig aan zijn oog geraakt werd en hiervoor verhaal ging halen bij Tøfting. Voor de ogen van de sprakeloos staande Deense pers ontstond er een woordenwisseling, die eindigde in een vechtpartij, waarbij Tøfting zijn handen om de nek van zijn teamgenoot legde.

Door ingrijpen van begeleiders staakten de beide kemphanen al gauw hun gevecht.
Tøfting en Gravesen staan bekend als een onstuimig duo binnen de Deense selectie, en hebben al vaker gebotst met rustigere spelers uit de ploeg. Zo was het duo al de hele week bezig met het uitdagen van andere spelers, maar nu eindigde het voor het eerst in een handgemeen.