FOK! weekend tv-gids

Zoals ieder weekend brengt FOK! je ook vandaag weer op de hoogte van alles wat er op de televisie te zien is. Elke maandag kun je hier uiteraard weer de kijkcijfers van dit weekend zien.

Nederland 1

Boer zoekt vrouw zie je om 20:20. Vanavond maken de boeren zich klaar om de vrouwen te ontvangen die komen logeren. De ene boer gaat er anders mee om dan andere.

Lieve Paul PS zie je om 21:20. Hierbij beantwoordt Paul De Leeuw allerlei vragen of laat dit toe aan ervaringsdeskundigen. Uiteraard is Adje er ook weer bij.

Nederland 2

The New York connection zie je om 20:15 op Nederland 2. Dit is een serie waarin schrijver en filosoof Dirk van Weelden op zoek gaat naar Hollandse sporen in het hedendaagse New York.

Beagle, in het kielzog van Darwin zie je om 21:10. De wereldreis met de Beagle die Darwin inspireerde tot het schrijven van de evolutietheorie wordt hierbij dunnetjes overgedaan.

Reporter: De jonge voetballers is er om 21:50 op. Dit gaat over het leven van de jonge voetballer op weg naar de top.

Nederland 3

Dames Volleybalfinale is vanavond op Nederland 3 te zien. Dit was in eerste instantie niet zo maar ze hebben het weten te presteren de finale te halen. De uitzending begint om 20:00.

Draadstaal zou vanavond te zien zijn. Door de volleybalfinale wordt Draadstaal verplaatst naar ± 23.00 uur. De bekendste karakters gaan de gewone wereld in. Dus let op, want de controleur op de tram is misschien wel knuffel-Marokkaan Sayid N'gish, Fred en Ria kunnen aanschuiven in de kantine, het boerenechtpaar Bert en Teun duikt wellicht op naast je in het museum.

Wie is Di-rect? kan dus ook komen te vervallen vanavond. Hierin kun je de 'talentenjacht' zien waarin de nieuwe zanger van de band Di-rect gezocht wordt.

RTL 4

Ik wed dat ik het kan: dierendag kun je om 20:00 zien. Deze speciale aflevering staat helemaal in het teken van Dierendag.

De TV kantine: 20 jaar RTL is er om 21:30 op. Dit is een speciale editie ter gelegenheid van het twintig jarig bestaan van RTL in Nederland. Carlo Boszhard en Irene Moors kruipen in de huid van onder meer voor De TV kantine nieuwe personages als Viola Holt, Hans van der Togt, Ron Brandsteder, Nicolette van Dam en Michael Jackson. Gasten: (de echte) Catherine Keyl, Myrna Goossen en Willibrord Frequin.

Glitter, glamour Gordon staat om 22:00 op het programma. Een serie waarin feestbeest Gordon op zoek gaat naar de glamour in Nederland. Als een van de meest uitgenodigde BN'ers bezoekt hij allerlei soorten feesten, gala's en openingen om een kijkje achter de schermen te nemen, voor een gesprekje met de gasten en natuurlijk om lekker mee te feesten.

RTL 5

Om 20:00 staat So you think you can dance op het programma. Een dansprogramma waarin alles draait om de zoektocht naar het meest favoriete Nederlandse en Belgische danstalent.

De 15 meest spectaculaire (v)echtscheidingen is er om 21:30 op. Een programma waarin steeds een ander thema centraal staat. Nikkie Plessen laat de beste, leukste en de meest opvallende fragmenten over dit onderwerp zien.

Gênante ziektes kun je om 22:30 zien. Een realityserie waarin huisartsen Christian Jessen, Pixie McKenna en Dawn Harper patiënten met gênante aandoeningen ontvangen. Wormen, impotentie en overbeharing: niets is te gek voor dit artsenteam dat er alles aan wil doen om beschamende ziektes uit het verdomhoekje te halen.

RTL 7

Om 20:00 kun je RTL GP: Formule 1 - Japan (samenvatting) zien.

Deze samenvatting wordt gevolgd door Zware jongens achter tralies om 21:00. Tien Britse mannen worden twee weken lang vrijwillig opgesloten in een van de strengste gevangenissen van Amerika met als doel dat ze nooit meer het verkeerde pad opgaan.

In The first 48 hours kun je om 21:30 zien wat rechercheurs allemaal moeten doen in de eerste 48 uur na een misdrijf.

RTL 8

Om 20:00 kun je Emily's reasons why not zien. Emily Sanders is een schrijfster van zelfhulpboeken. Als haar zoveelste relatie op de klippen loopt, gaat ze op zoek naar signalen die haar hier in de toekomst voor moeten waarschuwen. Emily stelt een aantal regels op waar ze zich aan moet houden voor ze zich in een nieuwe relatie stort.

How to look good naked is er om 20:30 op. Stylingprogramma waarin de Britse stijl- en modegoeroe Gok Wan vrouwen in alle soorten en maten het zelfvertrouwen en de stylingtips geeft om er fantastisch uit te zien. Ook zonder kleren, ook zonder medische ingrepen.

Benelux' next top model staat om 21:30 op het programma. Hierin kun je de zoektocht zien naar hét nieuwe topmodel van de Lage Landen. Men is getuige van de keiharde afvalrace die hieraan voorafgaat, vanaf de selectie tot de bekendmaking van de uiteindelijke winnares.

SBS6

Om 20:30 begint Wegmisbruikers. Hierin zie je de grootste aso's op de Nederlandse wegen.

Red mijn vakantie! zie je om 21:30 waarin Alberto Stegeman de vakanties van Nederlanders in het buitenland probeert goed te laten verlopen.

Net 5

De serie-avond begint om 20:30 met de Ghost Whisperer. Jennifer Love Hewitt als Melinda kan hier met vervelende geesten praten om problemen op te lossen.

Fringe is om 21:25 te zien. Als een lift neerstort, vallen er meerdere doden. Het onderzoek leidt Olivia en Benson naar een man die de kennis heeft om met elektriciteit te knoeien.

Om 22:30 is een dubbele aflevering van Medium te zien.

Veronica

Border security begint om 19:30. Een serie vol actie, drama en veel emotie over de grenspatrouille in actie bij de grens in Australië.

Criminal minds staat om 20:30 op het programma. Hotchner en zijn team doen een poging om achter de gedachten van een psychopaat te komen, die moordlustige fantasieën heeft. Ondertussen is Gideon bezig met een onderzoek voor de FBI.

Medical investigation is om 21:30 te zien. De slachtoffers van een auto-ongeluk blijken met een dodelijk virus te zijn besmet. Het NIH-team moet erachter zien te komen wat de bron van de dodelijke ziekte is én een donor vinden voor een klein meisje dat als enige het ongeluk heeft overleefd.

Om 22:15 kun je Dark blue zien. Het infiltreren van het team werpt zijn vruchten af: ze redden het slachtoffer van een kidnapping. Maar wanneer de FBI zich ermee bemoeit loopt het hele team gevaar.

Submitter:  Bron: FOK!