Perverse leraar veroordeeld

Een muziekleraar uit Staphorst is veroordeeld tot een werkstraf van 240 uur. De man zou in het midden van de jaren negentig een van zijn leerlingen, een jongetje van tien jaar oud, in zijn mond hebben laten urineren.

"Ik was vrij verkouden en ik had op internet gelezen dat urine goed was tegen allerlei kwaaltjes. Vandaar," verklaarde de man in de rechtbank van Zwolle. Volgens de man had het voorval dan ook niets te maken met seksuele gevoelens. "Het was ook niet lekker, hoor. Maar ik had gelezen dat het gezond was en... Ik wou dat ik die site nooit gevonden had, want ik vind het heel erg wat ik hem heb aangedaan."

Het slachtoffer deed pas veertien jaar na het misbruik aangifte. "Toen ik een relatie kreeg kwamen de herinneringen die ik zo lang had weggedrukt weer naar boven," aldus het slachtoffer. "Dat was zo heftig, dat ik mijn auto aan de kant moest zetten en hele nachten wakker lag. Ik heb anderhalf jaar therapie gehad, maar het blijft me bezig houden. Waarom verknalde hij mijn leven?"

In eerste instantie moest de jongen in een bekertje urineren, waarna de leraar het bekertje leegdronk. Later liet de man het jongetje rechtstreeks in zijn mond plassen. Hij gaf daar 25 gulden per keer voor. Volgens het slachtoffer stopten de perverse praktijken pas toen hij niet meer met zijn muziekleraar meereed in diens auto. De leraar stelt echter dat hij al na drie keer gestopt was, omdat de 'therapie' niet bleek te helpen. 

Met dank aan dennistd voor de submit.