Blinde advocaat genaaid door hoer

Een advocaat uit Delaware County in de Amerikaanse staat Pennsylvania klaagt een hoertje aan. De man is echt keihard genaaid door de hoer. De blinde strafpleiter weet dat dit hun werk is, maar om er nu 8600 dollar voor te rekenen is hem toch wat te gortig.

De advocaat in kwestie, de zestigjarige John F. Peoples, huurde de vrouw in voor seks. Aangezien hij blind is, vertrouwde hij haar zijn creditcard toe. Groot was echter de verontwaardiging toen hij ontdekte dat er maar liefst 8600 dollar, zo'n 5900 euro, te veel van zijn tegoed was afgeschreven.

De man klaagt nu zowel het hoertje aan als de creditcardmaatschappij. Volgens hem schendt creditcardmaatschappij Discover namelijk de rechten van gehandicapte mensen, aangezien ze blinden niet in bescherming nemen tegen fraude.  "Dit zou niet zijn gebeurd bij een ziende persoon", stelt Peoples.

Volgens gerechtelijke documenten blijkt de vrouw in kwestie, Ginger Dayle, helemaal niet de kost te verdienen als dame van plezier. Ze beweert Peoples namelijk Pilateslessen te hebben gegeven en ontkent een prostituee te zijn. Laat staan dat ze hem zou hebben opgelicht.

Peoples heeft de vrouw leren kennen via een escort-website. Een half jaar lang kwam hij om de week bij haar voor 750 dollar per keer. Maar bij elf beurten had ze hem stiekem 1.100 dollar en in een geval zelfs 1.600 dollar in rekening gebracht. "Wetende dat hij blind was en niet kon zien dat hij werd bedrogen", aldus het gerechtelijk rapport.