Vrouw wurgt peuter met bh

De politie van Casselberry in de Amerikaanse staat Florida heeft deze week een 22-jarige vrouw opgepakt na de dood van haar tweejarig dochtertje. Nioshka Bello wordt ervan beschuldigd haar te hebben gewurgd met een bh. De politie heeft nu de alarmoproep van de melding van haar dood vrijgegeven.

Het arme meisje, Jane Sandoval, overleed zaterdag nadat ze bewusteloos werd aangetroffen in het huis van haar moeder. "Kunt u een ambulance sturen?", vraagt Roberto Ruiz, Bello's stiefvader, aan de medewerker van 911. "De baby ademt niet", doelend op de peuter. "Relax, leg de baby rustig neer", luidt het antwoord.

Ruiz zei dat hij niet wist wat zijn stiefdochter haar kind had aangedaan. Bello kon niet antwoorden, want zij had waarschijnlijk te kampen met een overdosis drugs, en moest naar het ziekenhuis worden afgevoerd.

Uit sectie is gebleken dat het meisje werd gewurgd en gedood. Tijdens een verhoor gaf de moeder toe dat ze haar dochter met haar handen en haar bh had gewurgd. De vrouw zit momenteel nog vast in de gevangenis.