Vrouw gedumpt via posters

Een vrouw uit Sydney is op een wel heel lullige manier gedumpt. De vrouw, luisterend naar de naam Jennifer, is namelijk het gesprek van de dag geworden in de Australische metropool sinds de relatie werd verbroken middels een poster op een telefoonpaal.

De dader is in alle vroegte opgestaan om op vijf verschillende plekken in de stad de posters op te hangen. De eerste poster is juist romantisch. "Jennifer, wil je met me trouwen?", is op de poster te lezen. Op een andere poster is echter weer een heel andere tekst te lezen. "Het was een grapje, ik maak het uit", is op die poster te lezen.

De laatste tekst is echter wel de vreemdste. Met de tekst "Je hebt zes dagen om eruit te komen" probeert hij de arme vrouw zelfs bang te maken.

De bevolking van Sydney is verdeeld over de posters. "Toen ik de posters voor het eerst zag, lag ik helemaal in een deuk", vertelt een winkelier. Een andere houdt het op een lugubere grap, maar wel erg vernederend voor Jennifer.

De gemeente heeft de posters inmiddels verwijderd. Niet om de arme vrouw te beschermen. Nee, ze zijn weggehaald omdat het nu eenmaal illegaal is posters op te hangen.