Moordenaar stript in cel voor dochter

Een man uit Orange County in de Amerikaanse staat Florida verblijft momenteel in de gevangenis. Hij wordt ervan verdacht zijn vrouw te hebben omgebracht. Gisteren is er een filmpje van de man uitgelekt, waar hij in de cel een dansje en een striptease uitvoert voor zijn toekijkende dochter en schoonzus.

De video is vrijdag gemaakt toen James Ward bezoek mocht ontvangen. Rechtstreeks contact was echter niet toegestaan. Communicatie moest dan ook verlopen via een video-intercom. Tijdens het videogesprek begint de man, die ervan wordt verdacht zijn vrouw Diane in hun miljoenenvilla te hebben vermoord, ineens een dansje te maken en zijn kleren uit te trekken. Dochter Mallory Ward en zijn schoonzus Paula Saare zitten verbaasd toe te kijken.

Het duo heeft Ward inmiddels drie keer bezocht zonder een woord te wisselen met de media. "Het doet me goed jouw en Mallory's gezicht te zien", vertelde Ward. Saare was er echter snel bij met de waarschuwing dat alles wordt opgenomen. 

Afgelopen maandag vertelden onderzoekers dat Ward het alarmnummer had gebeld met de mededeling dat hij zijn vrouw had neergeschoten in de slaapkamer. Later wijzigde hij zijn verhaal en vertelde hij dat zijn vrouw zelfmoord had gepleegd. De projectontwikkelaar is opgesloten zonder de kans op borgtocht te worden vrijgelaten.

Benieuwd naar een strippende en dansende moordenaar? Kijk hier voor het filmpje!