Finalisten K2 zoekt K3 bekend

De finalisten van de tv-talentenjacht K2 zoekt K3 zijn bekend. De nieuwe blonde zangeres in de Vlaamse meidengroep K3 heet Josje, Noa of Madelon.

De 25-jarige musicalactrice Anne Deliën (Pinokkio) haalde de finale net niet. In de SBS6-uitzending was vandaag te zien dat de Amsterdamse definitief afviel.

Het finaletrio bestaat uit twee Nederlandse zangeressen en een Vlaamse: zangeres Noa Tamara Opdebeeck (24) uit Antwerpen. De Nederlandse kandidaten zijn de 25-jarige musicalactrice Madelon van der Poel uit Tilburg en Josje Huisman (23) uit Amsterdam. Madelon van der Poel speelde al in de musicals Anatevka, Fame en Grease. Josje Huisman, de jongste van de drie, danste onder meer bij de ArenA-concerten van de Toppers.

De finale van K2 zoekt K3 wordt op zaterdag 3 oktober rechtstreeks uitgezonden op SBS6 en de Vlaamse zender VTM. Kijkers en de jury sturen dan nog een kandidaat weg, waarna de huidige K3-zageressen Kristel Verbeke en de zwangere Karen Damen uit de twee overgebleven kandidaten hun nieuwe collega kiezen.

Het nieuwe groepslid zal niet lang van haar overwinningsroes kunnen genieten, want de nieuwe zangeres moet onmiddellijk op tournee en nieuwe nummers instuderen. K3 presenteert zich in de nieuwe samenstelling op 6, 7 en 8 november in de Amsterdamse RAI.