FOK! weekend tv-gids

De FOK! weekend tv gids laat je zien wat er op de buis is in het weekend. Vanaf deze week zelfs ook op zondagavond! Lekker uitbuiken van alle vreterijen voor we maandag weer allemaal op kantoor of op de werkplaats moeten verschijnen. Elke maandagochtend lees je hier een overzicht van de kijkcijfers!

De tv-gids voor vanavond:

Nederland 1
Paul de Leeuw trapt om 20:25 uur af met Lieve Paul, naar eigen zeggen een programma met groots amusement en grootse verrassingen. Ook Adje en Cor Bakker zijn deze week weer van de partij. Om 21:35 uur nemen de heren en dames van Koefnoen het nieuws van de afgelopen week inclusief bijbehorende BN'ers op de hak. Mocht je pas wat later thuis zijn, maar toch Koefnoen wilt zien: om iets over middernacht wordt ie herhaald.

Nederland 2
Om 20:15 de film De Tweeling. Duurt nog geen uur en gaat over... een tweeling. Om 21:10 uur barst de discussie los in Rondom 10, een van de weinige programma's waar dat nog echt kan. Vanaf 22:45 uur staat de VPRO stil bij een nieuwe generatie actrices. We zien o.a. Medi Broekman, Anna Drijver, Sallie Harmsen, Katja Herbers, Sarah Jonker, Caro Lenssen, Melody Klaver, Lotte Verbeek, Sophie van Winden en Eva van de Wijdeven.

Nederland 3
Om 20:00 uur Jan Smit, de zomer voorbij. Een registratie van Jans Italiaanse vakantie, waarbij hij al zijn Volendamse vrienden meeneemt. Om 20:35 uur presenteren Jörgen Raymann en kok Pierre Wind De Avond van de Smaak. Twee teams van BN'ers doen allerlei smaaktestjes en -experimentjes. Om 23:30 wordt André Hazes - Zij Gelooft In Mij uitgezonden, een documentaire over het leven van de populaire volkszanger.

RTL 4
Carlo en Irene presenteren om 20:00 uur Let's Dance, waarin we deze week kunnen kijken naar Catherine Keyl als Britney Spears, Jochem van Gelder als Boney M en Dries Roelvink als Ricky Martin. Om 21:30 uur wordt de mening van het Nederlandse volk gepeild in Wat Vindt Nederland?, gepresenteerd door Jack Spijkerman. Tot slot gaat Ursul de Geer om 22:30 uur op zoek naar oude bekenden in 't Is Hier Weer Fantasties!

RTL 5
Walking Tall, een thriller, om 20:30 uur. De hoofdpersoon keert terug uit het leger naar zijn oude dorpje, dat inmiddels vol zit met criminaliteit. Hij laat zich tot nieuwe sheriff noemen en pakt het probleem bij de wortels aan. Om 22:00 uur de SF-film Doom. Ver, heel ver in de toekomst moet een groet ruimtemariniers overleven in een helse dierentuin vol demonen, die voortkomen uit een mislukt experiment...

RTL 7
Jesse Stone - Sea change is een thriller en om 20:00 uur te zien. Jesse Stone, een gepensioneerde rechercheur, is LA ontvlucht en geniet van een buitenhuisje. Tot hij een oude moordzaak heropent en schokkende ontdekkingen doet. Om 21:40 uur de horrorfilm Brotherhood of the wolf. Het verhaal speelt zich af in 1766 en draait om Het beest van Gévaudan, een mythisch Frans monster. Het zou meer dan honderd mensen hebben vermoord onder zeer mysterieuze omstandigheden...

RTL 8
Om 20:00 uur zendt RTL 8 een dubbele aflevering van de advocatenserie Boston Legal uit. Om 21:50 uur Missing, een serie over een nuchtere FBI-agente die vermiste personen opspoort en een helderziende tiener wiens visioenen naar de vermisten leiden.

SBS 6
Twee van SBS grootste shows vanavond. Om 20:00 uur K2 zoekt K3, waarvan nog maar een paar afleveringen te zien zijn. Aansluitend, om 21:25 uur, zien we Het Beste Idee van Nederland, waarin een ontelbare hoeveelheid mensen denken de uitvinding van de eeuw te hebben gedaan. Om 22:30 uur eindigt SBS lekker gemoedelijk met Hart van Nederland, Piets Weerbericht en Shownieuws.

Net 5
Vanavond is het serie-avond op Net 5. De marathon begint om 19:35 uur met Law & Order, een misdaadserie. Gevolgd door de dramaserie The Closer om 20:30 uur. Cold Case, een detectiveserie, om 21:25 uur. Om 22:25 uur weer een misdaadserie; Without A Trace. De laatste serie om 23:15 uur: Criminal Intent, een dramaserie.

Veronica
Heist, misdaadfilm, 20:00 uur. Joe Moore heeft een mooie vrouw, veel geld en is een dief. Nadat hij een keer door de beveiligingscamera wordt gezien, weigert zijn heler hem voor de buit te betalen. Moore wordt gedwongen nog een laatste grote klus aan te nemen...

Face/Off, actiethriller, 22:05 uur. Een politieagent zoekt een bom waarvan twee mensen weten waar deze ligt. De eerste, Castor Troy belandt in coma. De agent laat artsen zijn gezicht verwisselen met dat van Troy, om zo te infiltreren en te weten te komen waar de bom ligt. Troy ontwaakt inmiddels uit zijn coma en neemt het gezicht van de agent aan...