20+ minuten Need for Speed: Shift

Nog maar twee weekjes slapen en dan ligt Need for Speed: Shift in de winkelrekken. Exact een week na Colin McRae: Dirt2. En aangezien die laatste game inmiddels een waar marketing-offensief is begonnen, kan NFS:Shift natuurlijk niet achterblijven.


Waarom zouden ze ook? Net als 'Dirt 2' heeft 'Shift' de raceliefhebber heel wat te bieden. Of beide games kunnen wedijveren met 'koning Gran Turismo' weten we pas als de racestuurtjes aangesloten zijn en de DVD in de PS3/Xbox360/PC/PSP zit. Maar dat weerhoudt ons er niet van nu alvast van het grafisch geweld te genieten. Daarom bij deze: 20 minuten Need for Speed: Shift, opgedeeld in vijf hapklare brokjes.

Careermode, circuit, gameplay.
We beginnen met een uitgebreide blik op de Career mode, begeleidt door Jesse Abney, één van de NFS:Shift producers van EA. Daarna nemen we in vogelvlucht een kijkje op één van de circuits (Willow Track) , voor we overgaan tot een dikke 10 minuten gameplay (als je geen zin hebt in het oeverloze ge-O.H. dat onder deze video zit, zet dan het geluid uit en laat middels je mp3 verzameling een lekkere beat op de gamebeelden los.)
We sluiten uiteindelijk af met 49 seconden bewegende beelden van de Renault Megane RS die je hierboven al zag. Gewoon omdat het kan!

Enjoy!