Iceberg en Microïds werken samen

De Nederlandse uitgever Iceberg Interactive heeft een overeenkomst gesloten met Microïds over de distributie van een aantal games in het Verenigd Koninkrijk en de Benelux. Het gaat daarbij om titels als Return To Mysterious Island 2, Still Life 2, de verzamelbox ‘Benoît Sokal Pack’ en de Dracula Trilogie.

Return to Mysterious Island 2 komt al in oktober. In dit vervolg op (je raadt het al) Return To Mysterious Island verongelukt de helikopter die Mina kwam redden van het eiland, waardoor ze opnieuw gedoemd is op het eiland te overleven. Je zult hierbij delen van het eiland die in het eerste deel niet toegankelijk waren kunnen ontdekken. Verkennen, overleven, ontdekken, ecologie, wetenschap en mysterie spelen grote rollen in dit spel. Bijzonder is dat er een synchronisatie-functie is met de Apple iPhone waardoor je puzzels op je iPhone kan oplossen en dan weer in het spel kan integreren.

De ‘Benoît Sokal Pack’ bevat de adventures Amerzone, Syberia en Syberia 2; de Dracula Trilogie bevat Dracula, Dracula 2 The Last Sanctuary en Dracula 3 The Path of the Dragon. Alle spellen in deze edities zijn geschikt gemaakt voor Windows XP, Vista en 7 en zullen in het vierde kwartaal van dit jaar te koop zijn.

Still Life 2 staat gepland voor het eerste kwartaal van 2010. In dit spel volgen we de avonturen van special agent Vic McPherson en journaliste Paloma Hernandez in hun zoektocht naar een seriemoordenaar.


work in progress screenshot van Still Life 2