[Update] Mass Effect: Pinnacle Station nu te downloaden

Update 15:03
Inmiddels is de DLC te downloaden via de marketplace, voor de hieronder genoemde 400 Microsoft punten. De content valt hier naar je Xbox 360 te downloaden. Het vreemde is dat de content nog steeds niet is aangekondigd.

Met dank aan Ceased2Be voor de update

Originele bericht
De Zwitserse Xbox-site heeft een nieuw stukje DLC onthuld voor Mass Effect. BioWare had al beloofd om nog voor de release van Mass Effect 2 met nieuwe DLC voor het eerste deel te komen, en het lijkt nu alsof ze hun afspraak gaan houden.

De DLC heet Pinnacle Station, is 237 MB groot en kost 400 Microsoft punten (ongeveer € 4,80). Volgens de beschrijving bevat de DLC een nieuw geheim Alliance ruimtestation met daarin 13 actievolle scenario's die al snel 2 tot 3 uur spelplezier met zich meebrengen. De DLC is alleen te spelen als je eenmaal een Spectre bent, gelukkig gebeurt dit vrij vroeg in het spel.

Daarnaast staat er inmiddels ook al een betaalde theme online voor de DLC, welke voor 240 Microsoft punten (ongeveer € 2,40) en 19 MB te downloaden is. Plaatjes zijn hieronder te vinden.

Mass Effect: Pinnacle Station is echter nog steeds niet officieel aangekondigd door BioWare, EA of Microsoft, maar de verwachting is dat de aankondiging nu niet lang meer op zich zal laten wachten. Hoe het met de plannen voor de PC zit is voorlopig nog onbekend, wel heeft Mass Effect vandaag een nieuwe patch gekregen.