LittleBigPlanet GOTY editie komt met Modnation Racers bèta

LittleBigPlanet was een kritische succes en sinds de release zijn er meer dan een miljoen levels gemaakt en online gezet waarvan sommige echte pareltjes zijn. Reden genoeg om mensen die de game nog niet hebben een Game of the Year editie aan te bieden. Vandaag is er meer informatie vrijgekomen over deze editie.

Zo zal de game 18 user-made levels bevatten. Dit zijn levels die door Media Molecule zijn gekozen als de beste user-made levels. Media Molecule heeft met al deze users interviews gehouden die ook op de disc zullen staan.

Daarnaast bevat deze editie $30 aan downloadable content. Dit zullen de volgende packs zijn:


* Metal Gear Solid Level Pack
* Metal Gear Solid Costumes
* Monsters Costumes
* Monsters Pack
* History Costumes
* History Pack
* Animals Costumes

Een andere extra die mensen kunnen verwachten is een voucher voor de online bèta voor Modnation Racers. Deze game werd afgelopen E3 aangekondigd en is een kart-game waarin je zelf tracks, karts en racers kunt maken. De game zal hetzelfde idee, namelijk Play, Creat Share, als LittleBigPlanet hebben. Een beperkt aantal van de GOTY-edities zal zo'n bèta voucher bevatten.

De Game of the Year-editie van LittleBigPlanet zal in de VS op 8 september voor $59,99 verschijnen. Wat de prijs in Nederland gaat worden is nog niet bekend.