[Update] Braid hopt zich een weg naar de Playstation 3

Update bron

Zojuist heeft Hothead games bevestigd dat Braid zijn opwachting zal gaan maken op het Playstation Network. Goed nieuws dus voor de Playstation 3-gebruikers. Over een prijs of een datum is nog niets bekend. Naast Castle Crashers is dit de tweede game waarvan in korte tijd bekend is geworden dat naast een release op de Xbox 360 ook een release zal krijgen op de Playstation 3.

Originele Bericht
Vorig jaar verscheen het succesvolle Braid op de Xbox 360. De game won verschillende prijzen en kreeg zelfs de prestigieuze elfde plek in de FOK!games top 10 van 2008. In deze dowloadable game moet je puzzeltjes zien op te lossen door te spelen met de tijd. Vorig jaar was daar al het gerucht dat de game ook naar de Playstation 3 zou komen en nu is dat gerucht weer opgelaaid.

De Duitse rating-bond, de Unterhaltungssoftware Selbstkontrolle, heeft namelijk een rating gegeven voor Braid op de Playstation 3. Dit bevestigt de komst van de game naar Sony's jongste console nog niet maar in het verleden is het vaker voorgekomen dat op deze manier titels zijn uitgelekt. Zodra we meer weten horen jullie het snel.