Modern Warfare 2 krijgt een eigen controller?

Het is helemaal hip om games van tegenwoordig te vergezellen van een eigen controller. Activision heeft bewezen hier veel in te zien met hun vele Guitar Hero-controllers en binnenkort de Tony Hawk skateboard-controller. Wellicht zit er ook een nieuwe controller aan te komen voor een andere game van Activision die wel eens de meest verkochte game van dit jaar kan gaan worden: Modern Warfare 2.

Op Twitter heeft Robert Bowling van Infinity Ward namelijk gevraagd wat mensen van een Modern Warfare 2 controller zouden verwachten.

In a design meeting for a #MW2 controller. Need your advice - Concave or Convex grips for the Analog sticks? Whats your preference and why?

In een later bericht gaf Bowling aan dat de controller niet van Activision of Infinity Ward zal komen. Grote kans dat het een derde partij wordt die de controller aan zal bieden net zoals met de Street Fighter 4 pads. Dit zou ook betekenen dat de game niet samen te verkrijgen zal zijn met de controller en het dus ook niet "verplicht" is om er mee te spelen.