Killzone 2 Napalm & Cordite; The Weapons pack

Nog een paar nachtjes slapen en dan kunnen liefhebbers van Killzone 2, online hun hart weer ophalen. Donderdag verschijnt namelijk de nieuwe Killzone 2 DLC: Napalm & Cordite - The Weapons Pack.
Gameontwikkelaar Guerrilla Games heeft inmiddels de details vrijgegeven.


Napalm & Cordite omvat twee nieuwe multiplayer maps: Suljeva Cliffside en Arctower Landing.
In Suljeva Cliffside -de naam zegt het al- vecht je in de buitenwijken van het bekende Suljeva mining village. Arctower Landing neemt je mee terug naar de Arctower van mission 2: Blood Meridian.

Daarnaast geeft deze DLC de speler twee nieuwe wapens om dood en verderf mee te zaaien: de VC1 Napalm vlammenwerper en de Boltgun 4400. Deze wapens bestaan al in de game, maar waren tot nog toe alleen beschikbaar in de singleplayer mode.

Door dit gereedschap in combinatie met de twee maps ook in de multiplayer toegankelijk te maken, wil Guerilla voor een heel nieuwe spel-ervaring zorgen. Het opent, volgens de Nederlandse ontwikkelaar, een wereld van nieuwe mogelijkheden om je vrienden virtueel naar de eeuwige jachtvelden te helpen.

Napalm & Cordite - The Weapons Pack is zoals gezegd vanaf donderdag 23 juli verkrijgbaar in de Playstation store. De exacte prijs was bij het schrijven dezes nog niet bekend.

Hier is al vast een bewegend voorproefje: