De persconferentie van Nintendo

Na Microsoft heeft ook Nintendo zojuist zijn E3 persconferentie gegeven. Een persconferentie met voor ieder wat wils.

De belangrijkste aankondigingen waren New Super Mario Bros. Wii, Wii Fit Plus, Final fantasy, Metroid: Other M en nóg een nieuwe Mario-game: Super Mario Galaxy 2.


Ook voor de DS zijn er verschillende nieuwe games aangekondigd. Een nieuw deel van Golden Sun zal op de handheld gaan verschijnen, samen met een nieuwe Kingdom Hearts en de eerder al aangekondigde Mario en Luigi: Bowsers Inside Story. Ook de dames worden niet vergeten met een speciale speurgame Women's Murder Club: Games of Passion en Style Savvy.

Voor de DSi worden een aantal nieuwe downloadable 'games' getoond. De eerste is een nieuwe Mario vs Donkey Kong waarbij spelers zelf levels kunnen maken en deze kunnen delen. Ook in Wario Ware Do It Yourself wordt je creativiteit op de proef gesteld, hierin kun je namelijk je eigen microgames maken. Tot slot werd flip notes studio getoond waarmee je een filmpje van je eigen tekeningen kunt maken. Aan het eind nog de onthulling dat naast Microsoft ook Nintendo samen gaat werken met facebook, waardoor je makkelijk met je DSi gemaakte foto's naar je profiel kunt sturen.


Op het gebied van hardware is er ook weer een nieuwe add-on aangekondigd. Met de Vitality Sensor die je over een vinger schuift kun je je hartslag in de gaten houden en nog meer op je lichaam letten. Waarschijnlijk zal deze add-on bij de sportgames gebruikt gaan worden.

Wat vond jij van de persconferentie van Nintendo? Was het meer dan je verwacht had, of had je liever andere games gezien?

Submitter:  Bron: http://