Noby Noby Boy bereikt Mars, vindt octopus

Het onmogelijke is gebeurd: genoeg mensen hebben bijgedragen aan de lengte van Girl om Mars te bereiken! Dat betekent dat naast de Maan nu het tweede hemellichaam bereikbaar is voor alle Noby Noby Boy fanaten!

Voor de mensen die het niet zo snappen, zal ik proberen uit te leggen wat er gebeurd is. In Noby Noby Boy speel je worm-achtig iets die je uit kunt rekken. Rek je hem heel erg lang uit dan kan je naar de hemel vliegen en jouw lengte toevoegen aan die van Girl. Als genoeg mensen dit doen dan wordt Girl op een gegeven moment zo lang dat nieuwe speelgebieden naast de Aarde zich vrijspelen, zoals eerder de Maan en nu dus Mars.

Het bijzondere is nu dat de maker van het spel, Keita Takehashi, had voorspeld dat met de huidige groei van Girl Mars nooit bereikt zou worden. Blijkbaar heeft de ontwikkelaar zitten sleutelen met de lengte die Girl moet hebben voor Mars vrij zou zijn, want in de tussentijd zijn er eigenlijk alleen maar minder mensen het spel gaan spelen. Hoe dan ook: geniet van de rode planeet vol octopussen!

Mocht je nu trouwens nieuwsgierig zijn, in onze review wordt het spel wat beter uitgelegd.


Mars in beeld