Ga op vakantie met SEGA in Jambo! Safari

SEGA heeft aangekondigd met een remake te komen voor de arcadetitel Jambo! Safari, welke je in de jaren '90 in de arcadehallen kon vinden. Op de Nintendo DS zal de game uitkomen onder de naam Animal Rescue en zul je je vooral richten op het verzorgen van dieren op de Afrikaanse Savanne. In de Wii-versie, die Ranger Adventure gaat heten, zul je met een jeep de Savanne verkennen en kun je dieren vangen met je Wiimote die als lasso zal werken.

"Jambo! Safari was in de speelhal een zeer geliefd SEGA-spel dat zich perfect leende voor de unieke spelbesturing van Nintendo-platforms”, aldus Gary Knight, European Marketing Director van SEGA Europe. “Jambo! Safari maakt leren leuk. Terwijl kinderen het spel spelen en wilde dieren redden, verzamelen ze informatiekaarten. Op die manier leren ze tijdens het spel van alles over de eigenschappen en natuurlijke habitats van dieren."

Naast een solocampaign is er op de Wii genoeg te doen met meerdere spelers. Zo kun je bepaalde missies in co-op doen en zijn er partygames zoals Struisvogelracen en Suffe Stokstaartjes die je met maximaal vier man kan spelen.

Jambo! Safari voor de Wii en Nintendo DS komen eind van dit jaar in de winkels te liggen.

Artwork

Screenshots