Verhaal Aliens vs Predator vrijwel gelijk aan film

SEGA heeft vandaag een kort stukje van het verhaal onthuld van de nieuwe Aliens vs Predator-game. Wellicht was er gebrek aan inspiratie, want de mensen die de eerste film hebben gezien zal het allemaal erg bekend in de oren klinken. Een groep colonial mijnwerkers stuit op planeet BG-386 op een piramide en zorgen door onkunde dat de Predators ervan op de hoogte zijn. Die zijn not amused en vliegen razendsnel naar de planeet toe, maar zijn te laat, want de mensen bevrijden per ongeluk de Alien Queen die gevangen zat.

“Het oorspronkelijke Aliens vs. Predator-spel was een monumentale titel voor Rebellion. Beide partijen zijn enthousiast en trots op het feit dat de licentie van Fox L&M wordt verlengd. Dankzij onze nieuwe technologie kunnen we met recht een angstaanjagende ervaring creëren waarbij de ingewanden in het rond vliegen”, aldus Jason Kingsley, CEO en Creative Director van Rebellion."

Inmiddels zijn ook alle platforms bekend. Eerder wisten we al te melden dat de game naar de PlayStation 3 zal komen, en nu is ook zeker dat de Xbox 360 en PC een editie krijgen.