Halo Wars DLC voegt drie nieuwe strategische spelmodi toe

Halo Wars mag vandaag zijn eerste stukje DLC ontvangen, een stuk downloadbare content die voor 800 Microsoft punten (ongeveer € 9,60) over de toonbank gaat en bekend staat onder de naam Strategic Options. De DLC voegt drie nieuwe spelmodi toe aan de multiplayer kant van het spel en biedt daarnaast ook nog vier nieuwe achievements die goed zijn voor 100 extra gamerpoints.

De eerste nieuwe gamemode is Keepaway, de Halo Wars variant van Capture the Flag waarbij drie Forerunner Sentinels gevangen genomen moeten worden om de overwinning te kunnen claimen. De tweede gamemode is Tug of War, waarbij het vooral draait om het bouwen van het grootste leger, niet zozeer om het uitroeien van de vijand. Als laatste is daar Reinforcement, waarbij geen eenheden gebouwd kunnen worden maar deze voor jou gedropt worden. Continu aanpassen aan de aanwezige units dus om te kunnen overwinnen!

De DLC komt met vier nieuwe achievements die in totaal 100 punten waard zijn. De achievements, evenals hun punten, staan hieronder:

quote
* One and Done (30): Score the winning point in a game of Keepaway against Legendary A.I.'s.
* Pull Hard, Pull Deep (20): Win and never trail in a Tug of War game
* Freak on a Streak (20): Gain at least 15 population from a single wave in a Reinforcement game
* Living Loving Bug (30): Obtain a Scarab during a Reinforcement game

Halo Wars: Strategic Options is hier te vinden voor 800 Microsoft punten.